از سریال دوربین ممکنه خریدارش مشخص باشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۹۹ #45161284

با سلام با آقایی در ارتباط بودم که با تهدیداتشون و با توجه به شرایط و مشکلاتی که در زندگی داشتم باعث شدن که من به همسرم‌خیانت کنم و بعد با اون تهدیدم کردن که جدا شم تا خودشون ازدواج کنن با‌من الان ۳ سال از حدایی من میگذره و باز با تهدید و داشتن ارتباط و عکس و فیلم از بنده و اطرافیانم باعث شدن که من کلا از همه فاصله بگیرم و خودشونم چون متاهل هستن از ترس اینکه بلاهایی که خودش سرم اورد سرش در نیارم این مدارک رو روی هارد اکسترنال نگهداری میکنن الان رابطه رو باهاش قطع کردم اما میتوام ازش بابت چیزایی که در دست داره شکایت کنم به پلیس فتا هم مراجعه کردم گفتن اول شکایت تنظیم کن بعد ما میکشونیمش شیراز ایشون خودشون فروشنده قطعات کامپیوتر هستن و برای من دوربین هم اوردن و نصب کردن با دوربین خونه ی منو تحت کنترل داشتن سوال اولم این هست که از سریال دوربین ممککه خریدارش مشخص باشه؟چون ممکنه زیر حرفش بزنه و اعلام بی اطلاعی کنه از دوربین و سوال دوم اینکه آیا میتونم فقط در حد گوش مالی دادن یه کاری کنم؟و موفق بشم؟ و سوال سوم اینکه ایشون چند سفر با من داشتن که هتل رو با شناسنامه همسرشون برای من میگرفتن ایا میتونم روی این مورد هم کاری کنم؟
ایشون به منزل من‌چند بار اومدن و دوربین های اپارتمان ثبتشون کرده البته در دو سه ماهه گذشته
ولی گاهی هم خودم‌خین ورود و خروج ازشون عکس گرفتم در حال رفتن به فرودگاه
یه چند تا هم بلیط پروازشون به شیراز رو دارم و یا حاهایی که با هم رفتیم عکس داریم که بیشترش دست خودشه
ضمن اینکه یکی از کارتهاشون دست من هست و پول واریز میکردن بهش
یا گاهی برای اینکه به حساب من واریز نکنه به حساب کسانی واریز میکرد که من ازشون خرید میکردم
لطفا کمک کنید نمیخوام بی گدار به آب بزنم چون‌ پسرم باهام زندگی میکنه و نمیخوام ازدستش بدم و هم اینکه یه جورایی خانواده هامون فامیلن نمیخوام کار به آبرو ریزی بکشه ممنون

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر رابطه جنسی داشتین زنا محسوب میشو.د هردومجر م هستین

با سلام
مدارکی که در دست دارند تا بر علیه شما استفاده نکنند شما نمی توانید شکایت کنید که مدارک دست ایشون دارید برای سایر موارد شکایت مزاحمت قابل طرح هست

سلام وقت بخیر امکان شکایت تحت عنوان تهدید ومزاحمت وجوددارد که برای شما نیز تبعاتی خواهد داشت وصرفا باعث گوش مالی ایشان نمیشود

امکان طرح شکایت از بابت تهدید و مزاحمت و... می باشد.لذا مستحضر باشید در بخشی از شکایت شخصا نیز درگیر خواهید شد.اگر فاکتور خرید از ایشان دارید قابل ارائه می باشد.مجازات بنابر اعمال ارتکابی تعیین می گرددو قابل اعمال به طوری که ذکر نمودید نمی باشد

سلام چنانچه دوربین قاچاق نباشه سریال آنها نگهداری میشه و تا فروشنده عمده هم نگهداری ولی اگر خورده فروش سریال را ثبت نکند نتیجه نخواهد داشت، در مورد سوال های بعدی با توجه به توضیحات امکان پیگیری تحت چند عنوان وجود دارد ولی در حد گوش مالی و مطابق آنچه شما در مورد تحت فشارقرار دادن ایشان فکر می‌کنید نخواهد بود

سلام در اینگونه مسائل باید اراده جدی به شکایت و پیگیری آن همراه با دلایل و مدارک قوی وجود داشته باشد. اگر چنین اراده‌ای ندارید و صرفا می‌خواهید گوشمالی دهید از شکایت صرفنظر کنید.