جهت توقیف ماشین مرحوم پدرم که دست عموم هست و ایشان ساکن تهرانه چه کنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۲۷ #45135432

سلام ،گواهی حصر وراثت در شورای حل اختلاف تبریز صادر شده، ولی تنها وارث ساکن تهرانه ،ایا برای اخذ برگه مالیات بر ارث باید برم تبریز یا تهران هم میشه ،مثلا برم درخواست به دارایی میدان رسالت بدهم؟

مشاوره حقوقی حصروراثت
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادگاه آخرین اقامتگاه متوفی صالح به رسیدگی می باشد.

با درود دادگاه آخرین اقامتگاه متوفی صالح به رسیدگی می باشد.

با سلام از محل آخرین اقامتگاه متوفی اقدام کنید

باسلام دادگاه آخرین اقامتگاه متوفی صالح به رسیدگی می باشد.

با سلام،به حوزه مالیاتی آخرین اقامتگاه متوفی باید مراجعه نمایید.

سلام.باید به دادگاه آخرین اقامتگاه متوفی مراجعه کنید.

با سلام ،دادگاه آخرین اقامتگاه متوفی جهت رسیدگی صلاحیت خواهد داشت