با وجود موافقت با انتقالی بنده جهت انتصاب در پست اداری،اینکار صورت نگرفت،تکلیف من چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۴۱ #45121492

سلام
شاغل در آموزش و پرورش هستم، با توجه به درخواست یکی از مناطق جهت انتصاب در پست اداری متقاضی انتقال به آن منطقه گردیدم، اما بعد از اتمام مراحل انتقالی و تایید نهایی رییس منطقه مربوطه از به کارگیری در پست اداری خودداری نموده و بنده را به عنوان دبیر به کار گرفتند،و مجددا حدود یک سال و نیم بعد انتقالی بنده به دلیل همین امر (عدم به کارگیری در پست اداری) لغو گردید و مجدد مجبور به بازگشت به منطقه اولیه گردیدم، و این در حالی است که محل سکونت و منزل مسکونی خود را منتقل کرده و این امر موجب لطمه شدید روحی، خانوادگی و اقتصادی برای بنده گردید،تمامی مکاتبات مربوطه در این خصوص موجود می باشد، مکاتبه در خصوص تقاضای موافقت با انتقالی بنده جهت انتصاب در پست اداری، صدورحکم و ابلاغ به کارگیری بنده در پستی خارج از اداره و لغو انتقال بنده پس از یک سال و نیم از طرف اداره کل بابت عدم به کارگیری بنده در پست اداری و این درحالی است که بنده متقاضی انتصاب در پست اداری بوده ام و پست خالی در اداره مربوطه موجود بوده و متاسفانه رییس وقت علی رقم مکاتبه جهت انتصاب اداری بنده را بدون تقاضای خودم در پستی خارج از اداره و دبیری سازماندهی نمودند.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بهتر است بر اساس بند ۲ و ۱۴ ماده ۸ قانون رسیدگی به تخلفات اداری ابتدا از اقدام و تخلفات رییس منطقه در هیات رسیدگی به تخلفات اداری شکایت نمایید. و چنانچه نتیجه مطلوب در هیات بدوی و تجدید نظر نگرفتید حقوقتان را در مهلت مقرر در دیوان عدالت اداری تعقیب نمایید.