اگر همسرم درخواست مهریه بده میتونم زمین رو به نام پدرم برگردونم یا توقیف میگردد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۷۱ #45119816

پس از ازدواج من . پدرم یک قطعه زمین به صورت قولنامه ای به عنوان هدیه به نام من کرد اکنون اگر همسرم درخواست مهریه بده میتونم زمین رو به نام پدرم برگردونم یا توقیف میشه ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به موجب ماده ۱۰۱ قانون اجرای احکام مدنی توقیف ملک قولنامه ای نیز جایز است.

می توانید انتقال دهید.‌

در صورتی که زمین دارای سند رسمی باشد قابل توقیف خواهد بود

اگر زمین بصورت قولنامه ای باشد قابل توقیف نیست

سلام
در صورتی که زمین رسما به نام‌ شما سند خورده باشد قابل توقیف است در غیر اینصورت قابلیت توقیف نیست .

با سلام و احترام
با توجه به قولنامه ای بودن زمین
و اینکه صدور اجراییه ثبتی فقط برای زمین های با انتقال سند رسمی است خیر زمین شما قابلیت توقیف ندارد چون ممکن است توسط خریدار یا فروشنده فسخ شده باشد.
موفق باشید

عزیزم زمین قولنامه ای قابل توقیف نمی باشد