شکایت کننده مگر نباید مستندات رو ارائه کنه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۱ #45110590

سلام و احترام به اساتید محترم
بنده از کارفرما خودم یه نامه داشتم البته کپی نامه در مورد قرارداد فی مابین ما بود که به دلیل عدم پرداخت دین توسط کارفرما
بنده از کارفرما شکایت کردم و حقوق ام رو گرفتم
که قبلا یه بار شکایت کردن که جعل شده است
و من هم توضییحاتم رو دادم و ابلاغ هم کردم که اصل نامه دست بنده نیست اگر واقعا مدعی راست میگه اصل رو بیاره بره به کارشناسی تا مشخص بشه جعلی هست یا خیر
یعنی از من میخواد خودم خودم رو محکوم کنم مگر میشه؟
که از برج ۹ بلاتکلیف موند پرونده نه قرار صادر شد و نه چیزی
ضمنا کارفرما میگه نامه رو خوانده یعنی من ساختم و اصل اش رو نداره
حال دوباره برای من ابلاغیه اومده که ظرف مدت ۵ روز اصل قرارداد رو جهت بهره برداری ارائه کنید در غیر اینصورت برابر مقررات تصمیم اتخاذ میگردد
دوم اینکه منظور از بهره برداری چیه
سوم اینکه در غیر اینصورت برابر مقررات... منظور از عواقب این امر چیه
در نهایت بنده چه کنم لطفا راهنمایی کنید
ممنون

مشاوره حقوقی اداره کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.بایداصل مدارکی که ارائه کردین به مرجع ارائه نمایید...

سوال نامفهوم است اگر منظور شما طرح دعوا از جانب شما بوده و درحال حاضر اصل قرارداد را ندارید و دادخواست شما مستند به دلیل دیگری نمی باشد قرار ابطال دادخواست صادر خواهدشد اما اگر طرف مقابل بر علیه شما دادخواست داده و دلیل شما برای دفاع صرفا همین کپی نامه است باتوجه به اینکه اصول در اختیار شما نیست میتوانید از سایر ادله همچون شهادت شهود جهت احقاق حق استفاده کنید
همچین عبارت بهره وری یعنی استفاده مناسب در دعوا
امکان جعل در کپی ممکن نیست مگر کپی برابر اصل

باسلام و درود شما باید اصل مدارک ارائه شده را به مرجع مربوطه تحویل دهید.

با سلام
خواهان اصول مستنداتی که رونوشت یا کپی آنها را پیوست دادخواست نموده باید در اولین جلسه رسیدگی حاضر نماید یا کپی برابر اصل را به دادگاه ارائه دهد البته در صورتی الزامی است که طرف مقابل هم درخواست نماید
اگر دادخواست مستند به ادله دیگری نباشد ابطال میگردد
در صورتی که ادله دیگری نداشته باشید میتوانید سوگند را مطرح نماید یا قرار ابطال را بپذیرید

چون شما به قرارداد مذکور استناد کرده اید ملزم به ارائه اصل آن هستید والا از عداد دلایل خارج میشود . منظور از عواقب احتمالی نیز اشاره به رد دعوی شماست .

باسلام
شمابایداصل مدارکی که ارائه کردین به مرجع ارائه نمایید(لطفا دیدگاه خودرا ثبت نماییدباتشکر)