آیا بنده میتوانم به وجود دیوار مابین پارکینگ که باعث افزایش قدرت مانور طرف می شود و همچنین یکسان کردن اندازه درب های ورودی پارکینگ ها شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۴۷ #45082542

بنده مالک یک واحد آپارتمان از ساختمان ۸ واحدی می باشم. سازنده آپارتمان الان مالک ۳ واحد می باشد و بقیه واحد ها هم به فروش رفته و الان ساکن دارند. سازنده آپارتمان (مالک ۳ واحد) مشکلات متعددی را ایجاد میکند از جمله این مشکلات:
۱- گذاشتن وسایل شخصی در پارکینگ دیگران و عدم جابجایی در عرض یکسال
۲- قفل گذاری بر درب پشت بام و ممانعت از استفاده دیگران
۳- گذاشتن وسایل شخصی در پشت بام برای ساخت و ساز غیرمجاز طبقه ۵ ( از نظر شهرداری- نظام مهندسی و رضایت ساکنین غیرقانونی می باشد) بنده رضایت ندادم و اما اعلام می کند که قبلا از فروشنده قبلی رضایت گرفته و به رضایت من نیازی نیست. لازم به توضیح است هنوز کار جدی برای ساخت و ساز نکرده در حد تخریب راهرو پشت بام و نمای بالای ساختمان و گذاشتن بالابر بر لبه پشت بام)
۴- قفل گذاری درب پارکینگ سمت چپ ( آپارتمان دارای دو پارکینگ در سمت راست و چپ می باشد که توسط یک دیوار ۱۰ سانتی از هم جدا شدند ) اما درب ورودی از این پارکینگ ها دارای اندازه های مختلف می باشد بطوریکه درب پارکنیگ سمت چپی که این فرد دارای پارکینگ است دارای اندازه بزرگتر می باشد و برای جابجایی وسایل بزرگتر باید از این درب ورود و خروج کرد) که فرد مورد نظر قفل گذاری کرده و مانع دسترسی و ایجاد مشکل می باشد.)
۴- عدم بازسازی محل های تخریب کرده در عرض چندین سال مثل راه رو منتهی به پشت بام و نمای ساختمان
۵- ممانعت از انتخاب مدیرساختمان
۶- ممانعت از پرداخت ماهیانه حق شارژ در یک حساب
۷- اخلال در تعمیرات ساختمان برای مثال برای تعمیر دینام چند هفته کارشکنی می کند و اعلام میکند من تعمیر کاری که خود نیارم پول نمیدم و قبول نمیکنم.)و برای گرفتن گواهینامه استاندارد آسانسور ۵۰ روز آسانسور را قطع کرد.
اعلام سوال بنده این است:
۱- آیا بنده به تنهایی میتوان علیه این فرد شکلایت کنم ؟
۲- چکاری کنم مستندات و دلایل من قانع کننده و کافی باشد برای مثال هنگام بازدید کارشناس طرف قفل ها باز کند و وسایل را بردارد و بعد از رفتن کارشناس دوباره بگذارد)؟
۳- آیا بنده میتوانم به وجود دیوار مابین پارکینگ که باعث افزایش قدرت مانور طرف می شود و همچنین یکسان کردن اندازه درب های ورودی پارکنیگ ها شکایت و به نتیجه برسم؟
۴- واحد من الان دست مستاجر است آیا برای شکایت تایید این مزاحمت ها توسط مستاجرم هم لازم است؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
شما میتوانید علیه ایشان طرح دعوی با خواسته "ایجاد مزاحمت" را در مراجع ذیربط اقامه نمایید.ضمنا قبل از طرح دعوی میتوانید برای حفظ آثار دلایل خود به شورای حل اختلاف در حوزه ملک تقاضای "تامین دلیل"کنید.