عدم پرداخت ثمن معامله از ناحیه خریدار خودرو در سال ۹۸ تا حالا تکلیف خودرو چگونه حساب میشود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۴۸ #45082236

سلام وقت بخیر، من تاریخ ۹۸/۰۴/۲۰ به کسی وکالت فروش داده بودم که ماشین را بفروشد و پولشو بهم پس بدهد ولی در عوض فقط ۱۸۰ میلیون سفته به من داد و ماشین را فروخت و متاسفانه تا حالا هیچ پولی به من ندادن، ماشین هم مشخصه که دست کیه
به من هم نگفتند که به چه قیمتی فروخته شده ،
منم در دادگاه ۱۸۰ میلیون سفته ها را به اجرا گذاشتم .

حالا به نظر شما رای قاضی چیه؟
آیا نظر قاضی ۱۸۰ میلیون کامل میباشد؟
یا قیمت ماشین به قیمت سال فروش ماشین سال ۹۸ میباشد؟ یا قیمت ماشین به قیمت روز الان حساب میکند؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود قرارداد ملاک عمل می باشد،در صورت عدم پرداخت ، امکان مطالبه ثمن و خسارات خودرو وجود دارد.

درود
وفق قرارداد عمل می گردد در غیر این صورت مطالبه ثمن وخسارات خودرو قابل مطالبه می باشد

بر مبنای قرارداد عمل خواهد شد لاکن در صورت عدم پرداخت شما مستحق دریافت قیمت خودرو خواهید بود

با سلام
اولا که قرارداد وکالت باید بررسی گردد
ثانیا می توانید دادخواست مطالبه ثمن و خسارت تاخیر را بدهید البته در پرونده مشابه قاضی دادگاه تجدیدنظر تنها همان مبلغ ثمن را در نظر گرفته بود و به دلیل نوسانات بازار قیمت روز مبیع را درنظرنگرفته بود

درود بر شما، چنانچه قراردادی داشته باشید، ملاک عمل است، در غیراینصورت شما مستحق دریافت قیمت فروش خودرو خواهید بود، اگر مبلغ خودرو کمتر از سفته هاست، یقینا ایشان جهت جلوگیری از پرداخت بیشتر، مبلغ خودرو را به شما پرداخت خواهند کرد.

سلام دادخواست فسخ معامله و تقاضای ابطال مبایعه نامه و دستور موقت مبنی بر توقیف فیزیکی خودرو و جلوگیری از هرگونه نقل و انتقال

سلام اگرشما مالک خودرو هستید میتوانید ضمن دستور موقت مبنی بر توقیف فیزیکی خودرو نسبت به هرگونه نقل و انتقال و تقاضای ابطال مبایعه نامه و فسخ قرارداد را انجام دهید