طبق قانون چگونه میتونم از خانوادم جدا بشم و مستقل زندگی کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۴ #45070856

سلام خسته نباشید من ۱۹ سالمه و ۴ ساله دنبال طلاقم هستم و ازدواج دومم هست‌ ولی با شرایط جو خانواده که منو خیلی اذیت میکنن و تهمت میزنن و خرجمو خودم میدم میخام جدا زندگی کنم و از عهده پدرم خارج بشم چطوری باید بدون جنگ و کتک کاری و ازار از نظر قانونی جدا زندگی کنم؟
امکانش هس نامه چیزی تنظیم کنم سندی باشه برای اینک خانوادم نمیتونن مانع بشن؟ خیلی لطف میکنین راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
هموطن گرامی
با توجه به شرایط سنی و مطلقه بودن شما امکان مستقل زندگی کردنتان وجود دارد . اما بهتر است قبل از اقدام به این کار شرایط اقتصادی و اجتماعی را نیز مد نظر قرار بدهید تا بتوانید تصمیم گیری بهتری داشته باشید ‌

دقت کنید که مستقل زندگی کردن می تواند برای شما مشکلات زیادی به همراه داشته باشد.

بهتر است بااحترام سعی کنید با خانوادیتان در مورد نیازها و خواسته هایتان در کنار احترام به خانوادیتان و بیان نگرانی های آنها صحبت کنید تا بتوانید تصمیم گیری بهتری داشته باشید.

باسلام،نه نیازی به هیچ چیزی نیست،ماآزادآفریده شده ایم وآزادزندگی میکنین،هرکس برای این آزادی مزاحمتی ایجادکند شمامیتوانیدبه دادسرامراجعه و یابا۱۱۰ تماس بگیرید،چون ازدواج دومتان هست،لذادیگربه اجازه پدرنیازی ندارید،درنتیجه شمافردی آزادهستید وهرطورمایلیدمیتوانیدزندگی کنید،،ولی حواستان باشد،خانواده یک معجزه تکرارنشدنی است،علی الخصوص پدرومادر،موفق ومؤیددرپناه ایزدمنان