پدرم و برادرم مدعی شده اند و به دادگاه شکایت کرده اند که مادرم میخواهد آنها را بیرون نماید، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۵ #45048341

مادر و پدرم ۱۰ سال است که جدا از هم زندگی میکنند ولی طلاق نگرفته اند. پدر و یکی از برادرانم در یک واحد آپارتمان ساکن میباشند که سند آن ۶ دنگ به اسم مادرم میباشد . حال مادرم از انها خواسته که واحد را تخلیه نمایند اما پدرم و برادرم مدعی شده اند که آن واحد را پدرم برای مادرم خریده بوده و به دادگاه شکایت کرده اند که مادرم میخواهد آنها را بیرون نماید. مادرم چکار کند ؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه سند رسمی ملک به نام مادر بوده باشد می تواند حکم تخلیه ملک را بگیرد و ایشان نمیتوانند مانع این امر شوند

سلام، چون سند مالکیت بنام مادرتان است طی دادخواست تقاضای تخلیه ملک رو بکنه و ایشان هم از شکایت ره بجایی نخواهند برد