آیا شهادت چند تن شهود، برای اثبات پرداخت وجوه نقدی، برای قاضی دادگاه نیز کافی است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۰۵ #45046599

درود و خداقوت خدمت کارشناسان گرامی و پیشاپیش بسیار ممنون از پاسخگویی و توجه شما متخصصین.

پرونده ای تحت عنوان کلاهبرداری و اخاذی، علیه ۳ نفر، در جریان رسیدگی در شعبه بازپرسی است.
تاکنون، بازپرس محترم، برای ۲ متهم، قرار موقت ۱ میلیاردی صادر کرده که یک نفر در زندان و فرد دیگر، به قید ضمانت آزاد است.
کلاهبرداری متهمین نیز بصورت دریافت مبالغی از شکات، تحت عناوین مختلف وام، بیمه و ... بوده است.
بخشی از مبالغ نیز بصورت واریزی بانکی و بخش دیگر نیز نقدا پرداخت شده است.

ورای دیگر ادله موجود در پرونده، بازپرس از شکات خواسته است تا قبل از اصدار قرار نهایی، شهود پرداخت مبالغ نقدی را نیز به یک محضرخانه معارفه داشته و شهادت آنها را در آنجا اخذ و برایش ارسال نمایند و نیازی به حضور آنها در شعبه نمی باشد.

حال سوال حقیر اینجاست که:

با این شرح که تا این مرحله، ادعای پرداخت نقدی، مورد پذیرش بازپرس دادسرا قرار گرفته است.

۲. آیا مبالغ نقدی، در دادگاه، رد خواهد شد و صرفا، مبالغ واریزی مورد تفحص قرار میگیرند؟

۳. آیا مبالغ واریزی و نقدی، توسط کارشناس مشخص می شود؟

از بذل توجه دوستان بسیار ممنونم و آرزوی توفیق و سربلندی برای جملگی دارم.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شهادت شهود قابل استناد است

شهادت شهود دلیل بوده و قابل استناد است.

با سلام
با استناد به شهادت شهود قابل اثبات است

وقت بخیر امکان اثبات با شهادت شهود وجود دارد.

باسلام و درود امکان اثبات با شهادت شهود وجود دارد.

با سلام،با شهادت شهود قابل اثبات خواهد بود.

با شهادت شهود قابل اثبات می باشد