آیا افت قیمت به ماشین من تعلق میگیره یا نه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۶۲۰ #45007854

باسلام
خانه ما ویلایی هست و در کنارش یک ساختمان ۴ طبقه ای وجود دارد که با وجود نوساز بودن سنگ های نمای ساختمان شل شده و اهالی ساختمان پیمانکاری را برای رولپلاک کردن و سفت کردن نمای ساختمان میارن و در حین انجام کار سنگ نمای ساختمان داخل حیاط ما که ماشین بوده می افتد و به سقف ماشین خساراتی وارد میکند
بنده با ۱۱۰ تماس گرفتم و آمد گزارش اتفاق را ثبت کرد و خود پیمانکار هم قبول دارد و میگوید ماشین درست میکنم
لازم به ذکر هست که ما اصلا از روندکاری خبر نداشتیم و بعد از اتفاق متوجه مشکل نمای ساختمان شدیم و متاسفانه به ما هم اطلاع نداده بودن که می خواهیم این کار بکنیم .
ماشین سمند سفید مدل ۹۲ هست
یک نمایشگاه ماشین بردم صدمه نشان دادم گفت اگر صافکار بتونه بدون رنگ دربیاره ۱۰میلیون از قیمت ماشین می افته و اگر با رنگ باشه که خیلی بیشتر میشه
پیمانکار افت قیمت قبول نداره و میگه من با وکیلم صحبت کردم فقط برای ماشین هایی که ۳سال از عمرشان نگذشته هست و نمیدم
باتشکر
و عذرخواهی بابت اتلاف وقتتان

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

مسلما می توانید با استناد به نظریه کارشناسی دادخواست مطالبه خسارت و افت قیمت را بخواهید

با درود
مسبب می‌بایست تمام خسارات زیان‌دیده را جبران کند.

بله
مسبب مسئول پرداخت خسارت وافت قیت طرف است

کارشناس رسمی دادگستری حرف اش در این مورد ملاک است و بنده به عنوان یک وکیل می گویم این کار در تخصص وکیل نیست و تنها می شود به نظر کارشناس ایراد گرفت و دلایل خود را بیان داشت

شما باید برای تامین دلیل به شورای حل اختلاف مراجعه و درخواست کارشناسی کنید

بله تیشان مسئول تنزل قیمت نیز هستند

درود
هم مسول خسارت و هم افت قیمت هستند.