آیا زنم میتونه خونه منو بدون اجازم در کل هفته ترک کنه و بره خونه مادرش؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۳ #45006198

من در شهر الف زندگی میکنمو در شهر ب به فاصله ۱۰۰کیلومتر کار میکنم من از شنبه تا چهارشنبه به شهر ب میرم برای کار و اونجا تنها زندگی می کنمو پنج شنبه و جمعه برمیگردم شهر الفمن توی شهر الف برای زنم یک منزل اجاره کردم در طول هفته زنم اونجا زندگی کنهولی اون میگه من تنها اونجا زندگی نمی کنم میرم خونه خانوادماگه خونه خالی باشه دزد میزنه ولی زنم اصلا اهمیت نمیده سوالم اینه آیا زنم میتونه خونه منو بدون اجازم درکل هفته ترک کنه و بره خونه مادرش؟؟؟یا از نظر قانون چنین حقی نداره و در صورت غیابم باید خونه بمونه و ازش نگهداری کنه

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقتی خود شما هفته ای ۵ روز نیستید لذا زن می تواند نزد خانواده اش برود

بله با توجه به شرایط میتواند منزل را ترک نماید بدلیل اینکه شما در منزل بیشتر اوقات حضور ندارید و ایشان میتواند اثبات عسر و حرج نمایند و درخواست طلاق نمایند پس بهتر است در این خصوص سازش کنید

سلام
با توجه به عدم حضور مستمر شما در منزل در صورت وجود مشکلاتی از جمله بیم بروز ضرر، ایشان میتواند تنها زندگی ننماید و همچنین ممکن است این مورد از مصادیق عسروحرج باشد

سلام
در صورت اثبات مصادیق عسر و حرج برای همسر شما مثل ایجاد خوف جانی و مالی میتونه از دادگاه حکم بنفع خودش بگیرد علی الخصوص که مدیریت خانه بر عهده شوهر است و شما در منزل نیستید