آیا میتوانم سهمم را بفروشم و دیگه به دادگاه نروم یا باید در روز تعیین شده در ابلاغیه به دادگاه بروم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۳۴ #45003853

سلام.برای اینجانب ابلاغیه خلع ید از ملک مشاع از طرف شریک آمده و هم زمان میخواهم سهمم را به یک شخص بفروشم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان فروش وجود دارد لیکن بعد از آن تصرف خریدار موکول به اجازه شریک خواهد بود

با سلام شما میتوانید سهم خود را به فروش برسانید

سلام.. خیر اگر بخواهید بفروشید چون شریک شما است حق شفعه ایجاد می شود.
پس صلحنامه کنید

سلام
فروش مانعی ندارد لذا تصرف ایشان به اذن شریک وابسطه است

سلام
با اذن شریک مشاعی میتوانید ملک را به فروش برسانید ضمن اینکه در جلسه دادگاه باید شرکت کرده یا لایحه ارسال نمایید

میتوانید بفروشید، منتهی تصرف مادی خریدار با اذن شریک ممکن خواهد بود

با سلام .با اجازه شریک خود میتوانید بفروشید.