درخواست پرینت حساب متوفی چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶,۱۶۶ #44989319

سلام راحت ترین راه برا دریافت پرینت حسابهای سال گذشته پدرم که متوفی است و حسابهاش خالیست و نیز برگه حصر وراثت موجود است چیست در ضمن یکی از بانکه رفتم گفت از دادگاه اقدام کن ولی دفتر قضایئ رفتم گفت باید وکالت از وراث داشته باشی نظر به اینکه وراث دور هستند و من فقط برای رفع تهمت از کسی میخوام پرینتاشو بگیرم چکار باید بکنم ممنون میشم اگر راه کار سریع در اختیارم بذارین

مشاوره حقوقی ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
راحت ترین کار اینه همتون به یک وکیل دادگستری وکالت دهید تا ایشان پیگیر شود. از راه دور هم ممکن است.
امکان اعطای وکالت به کسی که وکیل دادگستری نباشد، از راه دور ممکن نیست و باید حتما حضوری باشد.
این وکالت هزینه زیادی هم ندارد.

با داشتن وکالت از سابر وراث می توانید اقدام کنید

از تمامی وراث وکالت اخذ نمایید و پس از انجام گواهی انحصار وراثت از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید.

حضور کلیه ورثه با برگه انحصار وراثت یا وکالت محضری از وراث الزامی است

بله نیاز به برگه انحصار وراثت و وکالتنامه از سایر وراث می باشد .