حکم زده که اگر مالی را معرفی نکنی حکم تعزیری شماره هفت برای شما اجرا میشود؛ لطفا برایم توضیح بدید؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۲۵ #44976147

۲۲ میلیون بدهکار شخصی بودم سفته ۲۲ میلیون بهش دادم الان برده اجرا گذاشته و من ۵ میلیون از مبلغ پرداخت کردم و سفته ۵ میلیون و نگرفتم الان اون اقا رفته ۲۲ میلیون سفته رو کامل اجرا گذاشته محکم دادگاه هم صادر شده من اعتراض میتونم بکنم یا نه درضمن داخل حکم زده که اگر مالی را معرفی نکنی حکم تعزیری شماره هفت برای شما اجرا میشود خواستم در مورد این برایم توضیح بدید ممنون میشم

مشاوره حقوقی سفته
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به صدور اجرای حکم می توانید ظرف یک ماه دادخواست اعسار خود را تقدیم شعبه کنید

ظرف ۳۰ روز از ابلاغ اجراییه دادخواست اعسار تقدیم کنید

دروود
اقدام به طرح دعوای اعسار از محکوم به نمایید ،یکماه از تاریخ ابلاغ رای در سامانه ثنا فرصت دارید

سلام
بله میتوانید اعتراض کنید و اعلام اعسار نمایید

باسلام مجازات شمادرجه هفت می باشد درصورتی که اموال ندارید دادخواست اعسار دهید
درجه ۷

- حبس از نود و یک روز تا شش ماه

- جزای نقدی بیش از ده میلیون (۱۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا بیست میلیون (۲۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال

- شلاق از یازده تا سی ضربه

- محرومیت از حقوق اجتماعی تا شش ماه

این دادگاه حقوقی هستش فقط می تواند م۳اعمال نماید اگر حق تجدیدنظرخواهی دارین تجدیدنظر بدین اگر نه بعداز صدور اجراییه دادخواست اعساروتقسیط محکوم به بدین

لیست کلیه اموال و حسابهای بانکی خودرا ضمیمه درخواست اعسار محکوم به نمایید و ثبت بنمایید.چنانچه معسرباشد بصورت اقساط میپردازید.