آیا میتوانم تحت عنوان تدلیس موضوع را جلو ببرم و نکاح را کلا زیر سوال ببرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۷ #44973919

اینجانب بیست و دو سال است ازدواج کرده ام و حاصل زندگی یک فرزند دختر است که دوازده سال دارد. همسرم مهریه اش را که هزار سکه است را به اجرا گذاشته و مراحل را طی میکند .در همان ابتدا عقد بنده مهندس بودم و یکی از شرایط ازدواجم با ایشان داشتن مدرک دیپلم بود که در صفحه اول عقد نامه نوشته شده است دارای مدرک دیپلم .حال پس از گذشت این مدت اتفاقی در پیگیری پرونده ایجاد شده متوجه تدلیس شدم که ایشان اون موقع عقد دیپلم نداشتن و زمان‌ متوجه شدن من بیست روز است آیا میتوانم تحت عنوان تدلیس موضوع را جلو ببرم و نکاح را کلا زیر سوال ببرم اونم با داشتن یک فرزند .البته بدلیل اینکه ایشان مهریه شان را به عناوین مختلف گرفته است ولی من در جایی ثبت نکردم .برای این منظور میخواهم از موضوع تدلیس استفاده کنم آن هم برای فشار گذاشتن ایشان برای اجرای مهریه.

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان طرح دعوا در این خصوص را با توجه به اینکه در سند نکاحیه موضوع را درج کرده اید، دارید، اما به نظر وصول نتیجه در این دعوا با توجه به مضی مدت طولانی از نکاح وجود ندارد

می توانید تحت عنوان تدلیس در نکاح شکایت کیفری طرح کنید اما به علت اینکه مدت زمان زیادی گذشته است از عقد شما دادخواست برای فسخ نکاح پذیرفته نخواهد شد