بیمه خود را چگونه دریافت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۶ #44972495

چگونه پیگیر بیمه ۲۰ الی ۲۵ سال گذشته ام شوم. کارگاه هایی که در آن زمان کار کردم برچیده شده اند.
____

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه به اداره مرکزی بیمه تامین اجتماعی شهری که کار کرده اید میتوانید از حوزه های مربوطه آگاه شوید .

کارگاههایی که سابق کدکارگاهی بیمه تامین اجتماعی داشته اند، ولو جمع شده باشند، مشخصات و اسناد وجود دارد و حتی اگر کارگاه شخصی باشد و صاحبانش هم از دنیا رفته باشند، قابل رسیدگیست. با اسنادی که می توانید جمع آوری کنید به اداره کار مربوطه مراجعه کنید اما کاری حقوقی و دقیق باید اتفاق بیافتد که نیاز به مشاور زبده و کار بلد دارد.