همسرم تمکین نمیکند، آیا محکوم به پرداخت نفقه میشم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۷۹ #44969604

سلام خدمت اساتید محترم
همسر من دو ماهه رفته خونه پدرش و تمام مدارک من اعم از کارت بانکی و شناسنامه و غیره رو برده توی این مدت ریش سفید فرستادم برای برگشت خونه و خودم رفتم چندین بار نیومده و با توجه به اینکه از کارت من مبلغی رو برداشته برای خرجی و تمام تماس های من رو رد میکنه من هم کارت بانکی رو سوزوندم بعد از اون چندین بار به منزلشون مراجعه کردم هم خودم هم مادرم برای دادن مبلغی به عنوان خرجی ولی خونه نبودن و چندین پیامک دادم به ایشون که شماره کارت بده برات مبلغی واریز کنم ولی ایشون هیچگونه جوابی ندادن ولی الان رفته شکایت نفقه کرده. من بعد رفتنش هم اظهارنامه فرستادم که برگرد بیا خونه نیومده و مبلغی از کارت من برداشته و نمیتونه انکار کنه.
آیا در دادگاه نفقه من محکوم میشم چون هیچ راهی نبود من به ایشون پولی بدم شماره منو لیست سیاه انداخته و پیامک هم جواب نمیدادن. اگه این دفاعیات رو مطرح کنم.
آیا محکوم به پرداخت نفقه میشم؟
یا ایشون ناشزه به حساب میاد؟
ببخشید طولانی شد.

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ثابت کنید همسر شما بدون عذر موجه تمکین نمی کند محکوم به پرداخت نفقه نمی شوید

باسلام
شما به پرداخت نفقه محکوم میشوید ابتدا باید دادخواست تمکین بدهید

چون حکم‌تمکین نگرفتید . به نفقه محکوم می شوید

سلام از طریق ارسال اظهارنامه ضمن تقاضای تمکین از ایشان درخواست ارائه شماره حساب نمایید تا در اینده محکوم به عدم پرداخت نفقه نشوید

ابتدا الزام به تمکین نمایید

سلام.بعید است که به پرداخت نفقه محکوم شوید.دادخواست تمکین بدهید