گرفتن حکم رشد برای دختر ۱۲ ساله به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۶۹ #44963320

با سلام و خسته نباشید.همسرم فوت کرده و دخترم ۱۲سالشه دیه همسرم رو به حساب پدرشوهرم واریز کردن(همه ی دیه)حتی سهم خودم رو هم پدرشوهرم با وعده خرید خانه به من ودخترم به حساب خودش واریز کرد،آیا امکان داره بتوانم با حکم سن رشد حق دخترم و خودم رو بگیرم؟با توجه به اینکه دخترم ازنظر جسمی به بلوغ رسیدن و از نظر عقلی هم کاملا فهمیده هستند؟ممنون میشم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام برای گرفتن رشد دخترتان باید دادخواست به دادگاه خانواده به طرفیت پدر بزرگ ایشان مطر نمایید.

سلام صدور حکم رشد برای بچه ۱۲ سالی بعید به نظر می رسد .
اما شما می توانید مهریه خود را مطالبه کنید و همه دیه را توقیف کنید .
هم چنین اگر دیه را با رضایت خودتان برای انجام کار معینی به پدر شوهر داده اید ولی ایشان در غیر آن کار پول را خرج کند مرتکب خیانت در امانت شده است .