ایا میتونم از اجرا درخواست کنم حساب طرف مسدود کنن تا نیم عشر بردارن تا سند من آزاد بشه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۶۹ #44955916

سلام دوسال پیش سند ملکی خودم را برای شخصی ضامن گذاشتم تا از زندان بیاد بیرون به خاطر وام بانکی که جلب شده بود طرف بعد از بیرون آمدن از زندان رفت بدهی بانکی تسویه کرد ونامه تسویه بدهی دادبه من بنده رفتم اجرا سندم آزاد کنم محاسبه کردن ده میلیون تومان نیم عشر میخوان تا سندم آزاد کنن.الان طرف پول نیم عشر نمیده.

چیکار کنم؟ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.با قاضی مربوطه رایزنی کنید....

با قاضی اجرای احکام مطرح کنید ...

سلام وقت بخیر
با قاضی اجرای احکام در میان بگذارید.
موفق باشید.

سلام با قاضی اجرای احکام صحبت کنید

درود با دادگاه مشورت نمایید

با قاضی مربوطه رایزنی کنید.

با درود حضورا با قاضی مشورت کنید