شوهرم دست نویسی مبنی بر پرداخت ماهیانه خرجیه من و فرزندانم از جانب او را از من ربوده چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۷۱ #44955279

با سلام خسته نباشید
حدودا ۲ سال و نیم پیش من از همسرم به صورت توافقی جدا شدم در قبال گرفتن بچه هام مهریه ام را بخشیدم ایشان در دفتر اسناد رسمی با فشار اعضای انجا به صورت دست نویس متقبل شدن که ماهیانه مبلغ ۵۰۰ هزار تومان به عنوان خرجی بچه ها پرداخت کند ولی در دادگاه چون این نامه را به صورت دست نویس داشتیم و ایشان گفتند که در طلاق نامه ثبت نشود هیچ جایی ثبت نشد و ایشان همان نامه دست نویس را هم از منزل من ربودند و من بدون هیچ مدرکی هستم آیا میتوانم در مورد نفقه و خرجی بچه ها شکایت کنم؟و این را هم بگویم که پسرانم ۲۳ و ۱۵ سال سن دارند. ممنون میشم راهنمایی کنید یک دنیا سپاس

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فرزند بیست و سه ساله تا بیست و پنج سالگی اگر در حال تحصیل باشد میتواند برای مطالبه نفقه اقدام کند و میتوانید برای مطالبه نفقه فرزند دیگر اقدام کنید.

سلامسر ۲۳ ساله شما حق مطالبه نفقه ندارد . برای پسر ۱۵ ساله از تاریخ تقدیم دادخواست نفقه محاسبه می شود .

با سلام بله امکانش هست
زیرا نفقه فرزندان با پدر هست و پرداخت نفقه با حق حضانت متفاوت است