تا چه زمانی امکان شکایت علیه مفتری، تحت عنوان افترا وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۰۷ #44944414

سلام خدمت وکلای مجرب بنیاد وکلا
بنده خانومم بعد اینکه مهریه رو به اجرا گذاشتن و ماشین و سهام و یک چهارم حقوقم رو گرفتن و خونه رو توقیف کردن ، دو ماه بعدش علیه بنده شکایت رابطه نامشروع و منافی عفت در دادگاه کیفری مستقیما مطرح کردن ، دلیلشون هم معرفی چند شماره و ابراز ارتباط تلفنی و پیامکی و حضوری با شماره های مذکور بود و خواستار پرینت متن پیامک ها و مکالمات شدن ، دادگاه بدوی بعد استعلام از مخابرات و پلیس فتا منع تعقیب و دادگاه تجدید نظر هم عینا رای صادره را تایید کرد . قبل آن دادخواست عدم تمکین بنده بخاطر این پرونده و نتیجه آن توقف دادرسی شده بود که با ارائه رای به دادگاه خانواده در جریان قرار گرفت. خانومم با این افترا ضربات روحی و جسمی و حیثیتی زیادی به بنده وارد کردن ، و چون کارمند رسمی دولت هم هستم از لحاظ حیثیتی بیشتر آسیب دیدم طوری که واقعا بیمار شدم . حالا میخواستم از وکلای محترم بپرسم تا چه زمانی بنده میتوانم علیه خانومم شکایت افترای رابطه نامشروع انجام دهم ، و مجازات افترای رابطه نامشروع حضوری و تلفنی پیامکی و اشاره دوباره به آن با وجودصدور رای برائت بنده ، در دادگاه حقوقی( اشاعه) ، چه خواهد بود؟ سپاسگزارم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ظرف یکسال از تاریخ وقوع جرم می توانید شکایت کنید

سلام .مرورزمان ان تا یکسال اززمان وقوع جرم است.

باسلام ظرف یکسال ازوقوع جرم می توانید اقدام نمایید.

با سلام
ظرف یکسال از وقوع جرم

درود
ظرف یکسال از وقوع جرم می توانید شکایت کنید

با سلام
از تاریخ وقوع جرم به مدت یکسال موعدی هست که میتوانید نسبت به طرح دعوی اقدام فرمایید

ظرف یک سال از وقوع جرم