آیا من میتوانم تقاضای طلاق دهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۶ #44938469

با سلام
من خانوم ۲۶ ساله هستم که ۳ سال هست ازدواج کردم، همسر من به شدت به مادرشون وابسته هستند و توی کوچک ترین کارهای ما باید نقش داشته باشند و حضور داشته باشند، مسافرت اگه خواستیم بریم ایشون باید باشه و اگه نباشند خیلی راحت فحاشی و نفرین میکنند و همسر من هم کاملا جانب ایشون هستند و البته توی این سه سال همسر من حتی ۱۰۰۰ تومن به من نفقه ندادند، چندین بار مشاوره رفتیم که آقا رو مقصر تنش داخل زندگیمون دونستند، آیا من میتونم جدا بشم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بابت عدم پرداخت نفقه می توانید طرح دعوای حقوی و کیفری نمایید و متعاقبا با اثبات عسر و حرج درخواست طلاق دهید

از طریق شکایت و محکومیت شوهر به ترک انفاق میتوانید درخواست طلاق دهید. از طریق اثبات عسر و حرج هم می توانید چنین درخواستی بدهید

اگرابن وابستگی شوهر به مادر ادامه زندگی رابرای شما غیرقابل تحمل کرده می توانید برای طلاق اقدام کنید .

بسمه تعالی ) فرض سوال شما :چنین موردی در قانون مجوز ادعای طلاق از جانب زوجه نمیباشد. اما میتوانید از دادگاه تقاضای استقلال زندگی نمایید و چنانچه دادگاه رای به استقلال دادند ( هم از نظر مداخله و هم از نظر محل زندگی بدون سلب دیدار زوج با مادرشان )زوج را مکلف به تهیه زندگی مستقل میکند و در این حالت شما تا تهیه منزل مستقل میتواند از تمکین خوداری کنید و نفقه این ایام را نیز مطالبه نمایدد .
و دوم اینکه : چنانچه در منزلی که شوهر تعیین کرده زندگی کنید و خوراک و پوشاک شما توسط زوج فراهم گردد برابر همان نفقه و اصالت درپرداخت نفقه دارد که زوج در حال پرداخت است و مطالبه نفقه از جانب شما موضوعیت ندارد و قابل استماع در دادگاه نیست
اما از لطایف دین مبین اسلام : در برابر صبری که در مقابل همسر باشرح فوق نمایید و چنانچه در برابر تندی ایشان با نیک خویی و صبر و محبت بیشتر با همسر ومادر همسرتان نمایید موجب پاداشی خاصه از جانب خداوند متعال بر خود خواهیدبود همراه با برکاتی که بر شما قابل تصور نیست که اولاد صالح وعاقبت بخیری دنیا و عقبی بر شما یکی از وعده های پروردگار جل جلاله اعلا است (منقول از احادیث معتبر )

سلام
شما می توانید نسبت به تقدیم دادخواست نفقه یا شکایت کیفری ترک انفاق اقدام کنید چنانچه شوهرتان محکوم شد و علیرغم محکومیت همچنان نفقه را پرداخت نکرد حق طلاق خواهید داشت.