می توان از قاضی به علت همین تخلف به دادگاه عالی قضات شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۷۹ #44937284

با سلام. در مورد ماده ۵۳ قانون حمایت خانواده احراز جرم ترک انفاق منوط به احراز تمکین زن و همچنین استطاعت یا عدم استطاعت زوج برای دادن نفقه می باشد.با این وجود چرا برخی قضات خلاف قانون عمل می کنند و زوج راهی زندان میشود؟ایا می توان از قاضی به علت همین تخلف به دادگاه عالی قضات شکایت کرد؟چون زوج اظهارنامه ی برگشت به منزل نیز برای زوجه فرستاده و زوجه به منزل مشترک برنگشته.
نظریه شماره ۱۲/۹۵/۷ ـ ۱۳۹۵/۱/۸
نظریه مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضائیه
احراز تمکین یا عدم تمکین زن و همچنین استطاعت یا عدم استطاعت زوج برای دادن نفقه، موضوع ماده۵۳ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱، مشمول ماده ۲۱ قانون آیین دادرسی کیفری ۱۳۹۲ نیست و مرجع کیفری در صورت احراز عدم تمکین زوجه، می‌تواند قرار منع تعقیب زوج را صادر نماید.

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.تخلفی صورت نگرفته است.....

تخلفی انجام نگرفته است ...

سلام وقت بخیر
به نظر میرسد که تخلفی صورت نگرفته است

اگربتوانید مستنداتی ارائه نمایید که حکم صادره خلاف قانون اصدار شده آنگاه میتوانید در دادسرای انتظامی طرح دعوی نمایید و بنظر کوتاهی محکوم علیه در اثبات ادعا باعث این مهم شده است نه تخلف قضایی.

با درود تخلفی صورت نگرفته است

با سلام تخلفی به نظر نمی آید

با سلام
تخلفی صورت نگرفته