مدت زمان اعلام حکم دیوان عالی در پرونده کیفری آدم ربایی چقدر است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۳۲ #44904244

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز
دوستان سوالی برایم پیش آمده در رابطه با یک پرونده آدم ربایی که هم در دادسرا قرار نهایی متهمین را محکوم کرد و هم در دادگاه توسط شخص قاضی حکم محکومیت و ۷ سال حبس تعزیری برای متهمین صادر شد

حالا مدتی میگذره که فرجام خواهی کردن و حکم رفته به دیوان عالی کشور و تعیین شعبه شده از مورخ ۹۹/۴/۹ تا به امروز که میشود ۵ ماه متاسفانه هنوز جواب دیوان عالی این پرونده نیامده است با این که شاکی رضایت هم داده اما باز هم قاضی حکم ۷ سال تعزیری جنبه عمومی را لحاظ کرده! نا گفته نماند که یکی از متهمین که ۲ سال متواری بوده است نیز بر اثر بیماری ایی که داشته فوت نموده است حالا به نظر شما تکلیف این پرونده اخرش چی میشود؟

وقتی توسط دادسرا و دادگاه تائید شده حکم محکومیت صادر شده ایا امکانش هست دیوان عالی بخواد حکم دیگه ایی بده؟ و این که ۵ ماه زمان تا به همین حالا ایا طبیعی هست؟
معمولا شنیده بودیم ته تهش ۳ ماه حکم از دیوان عالی میاد و این که روند چطوری هست از وقتی که در دیوان عالی برسی بشه و اعلام بشه نتیجه پرونده باز میاد اجرای احکام؟ اگر متهمی که در قید حیات هست حاضر به معرفی نشه برای اجرای ۷ سالش سندش به مزایده گذاشته میشه؟

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدت زمان مشخصی نداشته و قابل پیش بینی نمی باشد

با توجه به تراکم پرونده ها نمی توان مدت دقیقی را پیش بینی نمود

البته دیوان عالی کشور حکم صادر نمیکنه یانقض رای وارسال به شعبه هم عرض جهت رسیدگی یا تایید وابرام رای ولی اگر شما رضایت قطعی محضری از شاکی دارین با مراجعه به شما دادگاه صادر کننده رای قطعی تقاضای اعمال م۴۸۳قانون آیین دارسی کیفری کنید

باسلام
مدت زمان رسیدگی دردیوان قابل پیش بینی نیس

با درود
زمان مشخصی را نمیتوان اعلام داشت.

باسلام مدت دقیقی نمیتوان گفت

درود
زمان قابل تعیین نیست کلاهبرداری با وجود رضایت نیز جنبه عمومی دارد.