با توجه به اینکه کارت ملی هوشمند من در این مدت دست اینها بوده؛ ممکن هست که سوء استفاده ای کرده باشند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۰۶۰ #44893010

باسلام
حدود ده روز پیش از اصفهان به کاشان مراجعه کردم برای خرید دو تخته فرش برای منزل به یکی از فروشگاههای کارخان جات اونجا مراجعه کردم و فرش مورد نیاز را خریدم فروشنده از من کارت ملی خواست و کارت ملی ام را دادم و کپی گرفت ولی من فراموش کردم که کارت ام را پس بگیرم بعد از ده روز از فروشگاه زنگ زدند که فرشها را ارسال کنند اعلام کردند که کارت ملی تون جا مونده و با فرشها بارنامه می کنیم و می فرستیم از اون موقع این موضوع نگرانم کرد که نکنه با توجه به اینکه کارت ملی هوشمند من در این مدت دست اینها بوده و خبر نداده اند سوء استفاده ای کرده باشند و بعد از مدتی گریبانگیرم بشه مثلا چکی پاس کرده باشند یا در یک محضری یا جایی از کارت ملی کپی برابر اصلی تهیه کرده باشند و درآینده در ثبت شرکتهای کاغذی یا هر مورد تخلف دیگری استفاده کرده باشند برای اینکه این نگرانی ام رفع شود چه اقدامی باید بکنم یا نگرانی ام بی مورد است؟
( نکته اینکه برای فرش هم فاکتور رسمی ندادند و گفتند اگر فاکتور رسمی بدهیم ۹% ارزش افزوده اضافه می شود) به نظرتان چکار کنم؟
می ترسم اعلام مفقودی هم بکنم کارت ملی ام باطل شود و با توجه به اینکه روند صدور کارت ملی جدید هم چندین سال طول میکشه یک مشکل جدید برام ایجاد بشه.لطفا اهنماییم کنید.باتشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمال سوءاستفاده وجود دارد میتونید یک اظهار نامه رسمی واسشون ارسال و از خود رفع مسئولیت کنید

با سلام
دقت داشته باشید امکان سو استفاده از کارت ملی شما وجود دارد .پس به راحتی اسناد هویتی خود را در اختیار دیگران قرار ندهید .ولی در حال حاضر که اتفاقی نیفتاده که بخواهید اقدام قانونی کنید در فرض بروز اتفاق شما میتوانید از خود دفاع کنید نگران نباشید

احتمال سو استفاده از هر مدرک از جمله کارت ملی هوشمند وجود دارد