دو سال حبس تعزیری قابل تغییر می باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۷ #44887724

با سلام دو سال حبس تعزیری در پرونده تصادف فوتی یعنی چه رای قطعی شده یعنی طرف دو سال میره زندان؟ باتشکر

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باتوجه به قطعی شدن رای،صرفا میتوانید از ازادی مشروط استفاده نمایید.

با سلام، بلی، درصورت قطعیت اجرا خواهد شد و در مرحله اجرا می‌تواند از موجبات آزادی مشروط و ... بهره‌مند گردید، ولی اگر بدوی باشد درصورت تجدیدنظرخواهی و داشتن شرایط و همچنین با توجه به اوضاع و احوال قابل تقلیل یا تبدیل یا تعلیق می‌باشد ....