چگونه از تصرف زمین دارای سند خود، توسط ثالث جلوگیری کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۳۴ #44883430

با سلام و احترام

ضمن سپاس فراوان به جهت ایجاد امکان مشاوره آنلاین

زمینی دارم که بر اساس سند مادر سال ۴۸، پس از حصارکشی سند رسمی آن در سال ۸۴ توسط سازمان ثبت صادر شده است. زمین در تصرف بنده بوده است. در طول زمان بخشی از دیوار این زمین تخریب شده بود و شهرداری طی اطلاعیه ای در زمین از مالک خواسته بود که دیوار را بازسازی کند. در همین حین فردی بدون مجوز از شهرداری به صورت شخصی اقدام به تخریب دیوار قبلی و ساختن دیوار جدید کرده است و ۲ در هم برای آن گذاشته است.
پس از حدود ۲ ماه با مراجعه به زمین و اطلاع از این اقدام وی طی تماس با وی، ایشان مدعی شده است که بر روی زمین قولنامه (سند غیر رسمی) دارد.
بنده برای اثبات مالکیت خود بلافاصله اقدامات زیر را انجام داده ام:
۱- زدن قفل بر روی درهای زمین برای جلوگیری از تعرضات بعدی
۲- درخواست تامین دلیل در خصوص ثبت تصرفات زمین به شورای حل اختلاف و دریافت تاییدیه در خصوص سند مالکیت و تصرف زمین از کارشناس رسمی دادگستری
۳- نوشتن مالکیت خود و شماره خود بر روی دیوار زمین برای جلوگیری از تعرضات بعدی
۴- گرفتن فیلم با دوربین موبایل که نشان می دهد زمین در تصرف بنده است.
سند بنده سند منگوله دار قدیمی است و با مراجعه به سازمان ثبت نیز همه سوابق سند بنده درست و موجود بود (جز در نقشه کاداستر). با درخواست بنده برای دریافت سند تک برگ، سازمان ثبت گفته بر اساس نقشه، سند با وضع موجود متفاوت است و به منظور صدور سند تک برگ نیاز به بازدید دارد. حالا متوجه شده ام که فردی که دیوارکشیده است بر خلاف ابعاد سند رسمی بنده دیوار کشیده است. بر این اساس بنده ضمن عدم تخریب دیوار به علت احتمال عوارض جانبی حقوقی، درخواست مجوز حصارکشی به شهرداری داده ام که در حال انجام مراحل اداری و استعلام است.
تا این لحظه نیز نه بنده و نه طرف مقابل شکایتی (جز درخواست تامین دلیل شرح داده شده در بالا) به مراجع قضایی نداشته ایم.
دو سوال بنده:
۱- با توجه به اقدامات دوبخش بالا، پس از دریافت مجوز حصارکشی از شهرداری، بنده اقدام به تخریب دیوار قبلی و دیوارکشی بر اساس مجوز و ابعاد سندی خود بکنم یا خیر؟؟؟
۲- اقدامات تکمیلی که به منظور جلوگیری از تعرضات بعدی می توان انجام داد چیست؟

با سپاس

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
نزد وکیل بروید .