وکالت جهت انتقال سند را به مرد دادم حال مرد هر شش دانگ را به نام خود زده؛ نتیجه حکم قاضی چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۰۲ #44871805

سلام
آپارتمان به زن و شوهری فروختم در زمان مقرر مرد در دفترخانه برای انتقال سند حاضر نشد
پس از چند ماه از طریق بنگاه چون من در شهری دیگر شاغل بودم وکالت جهت انتقال سند را به مرد دادم حال مرد هر شش دانگ را به نام خود ژده و زن شاکی شده
راهکار برای برون رفت این موضوع چیست
تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، اقدام شما خلاف قانون بوده و باید خسارت زوجه رو بپردازید و علیه زوج شکایت کنید

سلام
باید خسارت زوجه جبران و برای سه دانگ اضافه به زوج رجوع کرد.

سلام
وقت بخیر
شما اختیار انتقال را با دادم وکالت تفویض نموده اید. بنابراین ایشان کاری خلاق قانون انجام نداده اند. اقدامی که می توانید علیه ایشان انجام دهید این است که حساب تصدی دوران وکالت را بخواهید

خسارت وارده به زوجه بر عهده شما خواهد بود و برای سه دانگ دیگر می توانید به زوج مراجعه نمایید

سلام.در مورد دانگ اضافه باید به زوج رجوع کرد و میزان خسارت زوجه هم پرداخت شود

دوست عزیز بایدخسارت وارده به زوجه پرداخت شود در مورد دانگ اضافه هم می بایست به همسر خود مراجعه نمائید

درصورتی که وکالت فروش بصورت مشاعی داده شده دراین صورت زن میتواندطی دادخواستی ردانتقال راازدادگاه بخواهد