آیا اگر تجدید نظر بزنم ممکن است رای تغییر کند یا دوندگی بیخود است؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۵۰۸ #44868662

با سلام بنده ده سال با همسرم زندگی کردم و در حالا حاضر از یکدیگر جدا زندگی می کنیم اجرت المثل دوران زوجیه را اجرا گذاشتم ۳۰۰ تومن هم از بنده جهت کارشناس گرفتن .کارشناس هم ۳۳ میلیون برای بنده در نظر گرفت منتها الان رای آمده که به من تعلق نمی‌گیرد و این عرف است که زن و شوهر کارهایی را در ایام زوجیت برای هم انجام دهند.در صورتی که من در جلسه ی رسیدگی گفتم که قصد رایگان کار کردن نداشتم و تحصیلات دانشگاهی داشتم و میخواستم بروم سرکار ایشان مانع بودن و قرار بود به من هر ماه مبلغی را بدهد اما نمیداد .در ضمن همسر بنده در جلسه ی رسیدگی دادگاه حاضر نشد و حتی جواب کارشناس دادگستری را هم نداد.ولی باز این رای آمده و نوشته اند بخاطر بروز اختلافات بین‌شان برای دادگاه محرز نگردیده که زوجه قصد تبرع نداشته است عرف این است.وحرف از عرف زده است نه قانون واقعا جای تعجب است. .۲۰ روز به بنده وقت تجدید نظر داده اند
و در تجدید نظر چه بنویسم که امکان تغیییر رای بالا برود؟؟

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان پیش بینی نتیجه وجود ندارد .

نتیجه قابل پیش بینی نیست اما شما اگر قصد تبرع نداشتید قانونا اجرت المثل به شما تعلق میگیرد .

باسلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.

با سلام
مورد قابل پیشبینی نیست

سلام، بسته به نظر قاضی تجدیدنظر دارد دوست عزیز.

سلام
اعتراض نمایید بهتر است لیکن نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد

باسلام. درلایحه تجدیدنظربرعدم تبرع تاکیدکنید