آیا امکان دارد برای زمینی که در حال حاضر درختان ثمری دارد دارای برق کشاورزی میباشد،سند دستدارمی با مهر شورای روستا موجود هست،درخواست سند تک برگ بشه؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۲۱ #44856561

با درود،
آیا امکان دارد برای زمینی که در حال حاضر درختان ثمری دارد دارای برق کشاورزی میباشد،سند دستدارمی با مهر شورای روستا موجود هست،درخواست سند تک برگ بشه.زمین خارج از بافت می‌باشد اما زمین های حوالی در بافت روستا هستند،در تقسیم بندی جز زمین کشاورزی شده. بعد از گرفتن نقشه یو تی ام و درخواست ثبت و گرفتن پلاک ثبتی چرا اداره جهاد کشاورزی بدون هیچ دلیلی سند نمی‌دهد.تمام استعلامها انجام گرفته ثبت قانونی انجام شده،فقط مرحله تایید اداره جهاد کشاورزی شهرستان.البته هیچ ساخت و سازی هم انجام نگرفته صرفا بعنوان باغ مرکبات هست

مشاوره حقوقی ملکی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید اداره جهاد کشاورزی تایید نماید.

سلام
مستندات و موانع قانونی باید بررسی شود. امکان گرفتن سند تک برگ هست اما باز سند کشاورزی خواهد بود نه مسکونی.

بایستی اداره جهاد کشاورزی تایید نماید

باسلام
از طریق اداره جهاد کشاورزی پیگیری نمایید

با سلام
طبق ضوابط جهاد کشاورزی در این فرض سند صادر می شود.

سلام،باید اداره جهاد کشاورزی اجازه دهد.

با سلام
از اداره جهاد کشاورزی حضوری پیگیری کنید