آیا فرزندان همسر اول،مشمول ارثیه پدر میشوند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۵۶ #44841220

با سلام و عرض ادب
در خصوص انحصار وراثت سوالی دارم.
اینکه اگر خانمی از ازدواج اول صاحب چند فرزند بوده و بعد از طلاق ازدواج دوم نماید و صاحب فرزند شود، در حکم حصر وراثت فرزندان همسر اول که مشخصات آنان در شناسنامه نیز هست، مشمول ما ترک میشوند و در گواهی حصر وراثت خواهند بود؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که شخصی فوت می کنند تمامی فرزندانش از هر از دواجی که بوده باشد جزو وراث قرار می گیرند

با سلام
فرزندان فقط از پدر و مادر خود ارث می برند و ازدواج مجدد پدر و مادر مانع این امر نمی شود.

هر یک از فرزندان مشمول ماترک پدر و مادر خود می شوند فقط

سلام این فرزندان از مادرو پدر خود ارث می برند .

با درود رابطه ابوت و پدر و فرزندی فرزندان با طلاق زوجین منتفی نمیشود بنابراین فرزندان شما از همسر سابقتان ارث میبرند. از همسر جدید هم فقط شما به عنوان زوجه ارث خواهید برد.

بله

سلام درصورت فوت مرد فقط فرزندانی که رابطه خونی ( نسبی) با وی دارند از وی ارث می برند.اگر این اقا با خانمی ازدواج کرده که از قبل فرزندانی داشته است آن فرزندان از ناپدری خود ارث نمی برند.