آیا همسرم به خاطر اینکه من بیمار و از کار افتاده هستم میتولند درخواست طلاق کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۸ #44839812

من یک بیماری بسیار نادر دارم و مشکلات حرکتی ز پیدا کردم ولی کار میکنم و مخارج منزل رو تا الان دادم. همسرم متاسفانه اسرار به طلاق دارد‌ آیا به خاطر بیماری من ایشون میتوانند درخواست طلاق بدهند و کفالت دختر ۵ ساله من با چه کسی خواهد بود. ضمنا من در مراحل کمیسیون پزشکی برای از کارافتادگی هستم.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که بیماری شما عسر و حرج زوجه را در پی داشته باشد دادگاه حق طلاق را به زوجه خواهد داد و برای حضانت طفل تا ۷ سال تمام با مادر و بعد از آن اگر خود شما برای این امر مشکل قانونی نداشته باشید با شما خواهد بود

با سلام. در صورتی که زوجه بتواند در دادگاه عسر و حرج را اثبات کند و قاضی به اقناع وجدانی برسد، تحت شرایطی طلاق را صادر خواهد کرد. قطعا شما نیز می‌توانید از خود دفاع نمایید. حضانت تا ۵سالگی با مادر می باشد و بعد از آن نیز با پدر است مگر اینکه عدم صلاحیت پدر توسط دادگاه محرز گردد.

اگر این بیماری موجبات عسر و حرج زوجه را فراهم کند ، به تشخیص دادگاه ،امکان صدور رای طلاق وجود دارد.

با تشخیص دادگاه میباشد

سلام
این امر به تشخیص دادگاه است ولی در صورتی که بیماری یکی از زوجین باعث ورود خلل به زندگی مشترک تشخیص داده شود امکان آن وجود دارد .

بله متاسفانه یکی اشرایط طلاق که زن میتواند اقدام کند بیماری خطرناک غیر قابل درمان مرد است در حدی که سلامت زن را به خطر اندازد.
مطابق قانون تا زمان رسیدن کودک به ۷ سالگی اولویت حضانت فرزند بعد از طلاق با مادر است.