فردی سابقه دار مرا تهدید به مرگ کرده و الان هم در زندان است من می توانم از او شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۹۲ #44828824

سلام شخصی سابقه دار که تازه از زندان با عفو ۲۲بهمن ازاد شده بود و بعد از دو ماه به جرم مواد مخدر و سارق داخل خودرو به زندان افتاده اس و بعد از زندان با من تماس گرفته و تهدید به مرگ کرده و گفته که فیلم این کار را در صفحات مجازی اشتراک خواهد گذاشت و من صدایه ایشان را ضبط کرده ام الان اگر شکایت کنم چه حکمی برایش صادر میکنند؟

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام- به جرم تهدید به قتل حکم برایش صادر خواهد شد/. حکمش ۷۴ ضربه شلاق و دو ماه تا دو سال حبس می باشد.