خودش گفته میخواد بره از من شکایت کنه مهریه شو هم بگیره منو بندازه زندان؛ میتونه این کارو کنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۱ #44824381

سلام وقت بخیر. منو همسرم ۷/۸ ماهی هست که عقد کردیم ایشون دو سبار به مدت طولانی رفتن خونه پدرشون و به دروغ گفتن که حرف های زشتی بهش زدم و دست بللند کردم روش. اخریشم هفته ی پیش. یعنی کلا مادر دختر خواهر همه دروغ گو هستن و فقط منو جلو همه خراب میکنن. حالا هم واسم خبر اوردن که خودش گفته میخواد بره از من شکایت کنه مهریه شو هم بگیره منو بندازه زندان. ایا میتونه این کارو کنه؟ در ضمن ایشون قبل از عقد هم باکره نبودن و مدارک لازم هم موجوده که باکره نبودن. ایا میتونه ازم شکایت کنه و منو بندازه زندان یا مهریه شو بگیره یا طلاق بگیره با دلایل مسخره و دروغی؟!!

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت مطالبه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دادخواست اعسار تقدیم کنید
در صورت اثبات می توانید به جرم فریب در ازدواج شکایت کنید و ضمنا اگر نکاح به جهت تدلیس فسخ شود به ایشان مهریه تعلق نمی گیرد

باسلام.دوست عزیز مهریه زوجه عندالمطالبه میباشد.شما موظف ب پرداخت هستید.باتوجه به باکره نبودن ایشان قبل ازعقداگر شما اطلاعی نداشتید وبعد از عقدمتوجه شدید میتوانیدازایشان به عنوان فریب درازدواج شکایت کنید.درغیراین صورت که با رضا ومیل خودواطلاع ازموضوع ازدواج کردیدشکایتی قابل قبول نیست.

با سلام
ایشان میتوانند اقدام به دریافت مهریه نمایند
و بقیه گفته هایتان در دادگاه مشخص میشود و بسته به نظر قاضی پرونده و شرایط شماست

دریافت مهریه حق قانونی زوجه بوده و میتواند هر زمان که تمایل داشت اقدام به مطالبه نماید . البته در صورت مطالبه مهریه شما میتوانید تقاضای اعسار کرده و مهریه را به صورت اقساط بپردازید .