تنظیم قرارداد با چه عنوانی باید باشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۶۳ #44823845

خواهر و برادری قصد دارند توافق کنند که برادر تمامی هزینه دادرسی و وکیل و سایر هزینه ها رو در خصوص ماترک و تحریر ترکه پدربزرگشان رو پرداخت
کنه و خواهر متعهد شود که ۵۰ درصد از سهم ( قدرالحصه ) خود را به برادرش انتقال دهد در قالب کدام عقد قرارداد تنظیم شود بهتر است؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود

اولا میتوانید عنوان صلح انتخاب کنید (یا هبه با شرط عوض) ثانیا اصلا نیازی نیست شما عنوانی بر قرارداد خود بگذارید ، نداشتن عنوان از اثار عقد نمیکاهد چه بسیاری از عقود تابع قرارداد های خصوصی هستند که اصولا نام و عنوانی ندارند ، و در هر مورد اختلاف حاصل شود دادرس به عنوانی که شما در قرارداد خود گذاشته اید توجهی نمیکند و با احراز قصد و انچه مورد اراده طرفین بوده عقد را با عقود معین قانونی منطبق میکند و اثار ان را بر توافق شما حمل میکند .

همچنین از انجایی که شما به تمام حواشی عقودی مانند هبه و صلح و غیره واقف نیستید پیشنهاد میشود اگر قصد دارید در مزل توافقتان را مکتوب کنید عنوانی انتخاب نکنید فقط تمام توافق و شرایط و حالات ان و ضمانت اجرای تخلف هر کدام از طرفین را در قرارداد خود مطرح کنید و توافق را دو شاهد امضا کنند .
پیروز باشید

با سلام
برای این امر حتما نیازی به نام و نوع تنظیم قرارداد نیست و شما میتوانید حتی با یک قرارداد یا توافق نامه ساده نیز جهت این امر اقدام نمایید که در اینصورت بهتر است دو نفر شاهد نیز در تنظیم قرارداد یا توافق نامه حاضر و امضا نمایند و نیز میتوانید از طریق دفاتر اسناد رسمی بصورت رسمی و قانونی نیز اقدام کنید

با سلام‌
قرارداد می تواند در قالب صلح معوض یا هبه معوض تنظیم شود

سلام
می تواند در قالب صلح معوض صورت گیرد. اما مهمتر از عنوان قرارداد، محتوای آن است که باید دقیق و درست باشد.

عنوان قرارداد خیلی اهمیت ندارد مهم مفاد آن است که پیشنهاد میشود از درخواست خدمت تنظیم قرارداد بهره بگیرید ولی عنوان آن میتواند هبه معوض یا صلح معوض باشد.
موفق باشید

با سلام قرارداد شما می تواند تحت دو عنوان هبه یا صلح (هر دو به صورت معوض) تنظیم گردد...

با سلام و احترام
در قالب عقد صلح
برای تنظیم قرارداد مناسب میتوانید از طریق بخش درخواست خدمت همین سایت اقدام کنید