امکان استفاده از دو آیتم فوق الذکر برای درخواست بازنشستگی پیش از موعد هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۹ #44817457

با سلام
می خواهم برای بازنشستگی پیش از موعد با استفاده از عناوین : ۱- مشاغل سخت و زیان آور ، بدلیل فعالیت در کارخانه جات ذوب آهن و فولاد سازی ۲- معلولیت جسمی و دارای کارت معلولیت از سازمان بهزیستی ، اقدام نمایم .
آیا به صورت همزمان ، امکان استفاده از دو آیتم فوق الذکر ، برای درخواست بازنشستگی پیش از موعد ، هست ؟

در صورت امکان استفاده ، برای شروع و درخواست ، اولویت با کدام یک از دو مورد می باشد و برای هرکدام از دو آیتم فوق چه میزان اضافه سنوات در نظر گرفته می شود ؟
با تشکر از راهنمایی خوبتان

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود چنین عملی در صلاحیت اداره بیمه است

سلام و درود بستگی به میزان معلولیت و سوابق کاری شما داره دوست عزیز در بیمه و‌کمیسیون پزشکی مطرح میشود

با سلام،بستگی به سابقه کار و همچنین میزان معلولیت دارد تا بتوانید از هر دو آیتم استفاده نمایید و در بیمه و کمیسیون‌ پزشکی بررسی گردد.

سلام درصورتی که ۲۰ سال متوالی در مشاغل سخت کار کرده باشید و حق بیمه خودرو پرداخت کرده باشید بدون در نظر گرفتن شرایط سنی میتوانید به اداره کار درخواست بازنشستگی بدهید

با سلام
تشخیص این موضوع در صلاحیت اداره بیمه و کمیسیون پزشکی است. اما بطور کلی چنانچه هر دوی این موارد وجود داشته باشد منع قانونی وجود ندارد.

با درود بستگی به شرایط و اوضاع شما دارد سن شما چقدر باشد، میزان معلولیت
باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد