با اشتباه تایپ در دادنامه چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۱۹ #44817191

باعرض سلام
در پرونده خلع ید ملک مشاع بعد از ۹ ماه انتظار برای رسیدگی و دادرسی رای به نفع بنده صادر شد و شریک بنده محکوم به خلع ید شده
منتهی در دادنامه ای که به بنده ابلاغ شده پلاک ثبتی به جای -------اشتباها ۳۳۸۲۵ تایپ شده و بنده کپی ابلاغ رو حضوری به شعبه بردم که اصلاح بشه ولی مدیر دفتر جواب درستی ندادند و گفتند که بیست روز از تاریخ ابلاغ فرصت اعتراض دارید و امکان داره اگر بخواهی اصلاحیه بزنی پرونده از اول پیگیری بشه و حدود هفت یا هشت ماه معطل بشی.
در صورتیکه این اشتباه از طرف شعبه بوده و الان دادنامه من قراره بعد از بیست روز به اجرای احکام بره
سوال بنده این هستش که الان که رای به نفع من صادر شده امکانش هست در اجرای احکام و موقع صدور اجراییه به خاطر این که پلاک ثبتی به جای ----------اشتباها ۳۳۸۲۵ تایپ شده حکم قطعی قاضی که به نفع من صادر شده دیگه اجرا نشه؟
لطفا یه راهکار به من بگید.چون مدیر دفتر هم که اونجوری به من پاسخ داده من سردر گم شدم.
با تشکر از شما عزیزان
در ضمن این رو هم بگم که در دادخواست اولیه بنده و حتی در سند تک برگ هم پلاک ثبتی درست هست ولی در ابلاغیه و حکم قطعی اشتباه از طرف شعبه تایپ شده
البته این پلاک فرعی ملک هستش و پلاک اصلی اصلا در ابلاغ نبوده
پلاک درست:۳/۳۳۸۲۶
پلاک با تایپ اشتباه:۳/۳۳۸۲۵
با تشکر دوباره از شما عزیزان

مشاوره حقوقی ملکی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
درخواست صدور رای اصلاحی نمایید

تقاضای صدور رای اصلاحی نمایید...

میتونید درخواست صدور رای اصلاحی بدید

با سلام درخواست صدور رای اصلاحی فرمایید

درود درخواست صدور رای اصلاحی نمایید

بادرودوسلام به درخواست صدوررای اصلاحی اقدام نمایید.

با درود..
در اینخصوص بایستی درخواست صدور رای اصلاحی بنمایید..