اگه ساکن ملک بشم از توقیف درمیاد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱,۲۳۵ #44798710

تنها آپارتمان ۸۵ متریم بابت مهریه از ثبت توقیف شده قیمت کارشناس ثبت یک و نیم میلیارده. حکم اعسار گرفتم بابت ۴۰۰ سکه مهریه از دم.با اعتراض روی پرونده ثبت گذاشتم. ابلاغیه از ثبت میگه چون مستاجر در ملک است جزو مستثنیات نیست. تامین دلیل کردم که با خانواده همسرم که در همان ساختمان ساکن هستند مشکل دارم و اجاره دادم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود
اگر همین یک باب منزل مسکونی هست که دارید پس جز مستثنیات دین است ولی چون سکونت ندارید ادله ایست جهت اینکه از زمره مستثنیات خارج شود لذا شما با در دست داشتن اجاره نامه ملکی که الان در آن ساکن هستید و استشهادیه شهود از اینکه امکان زندگی در اون منزل برای شما میسر نیست به دلیل وجود خانواده همسر در جوار ملک شما و یک لایحه قوی به رای ثبت اعتراض و دفاع بفرمایید.
پیروز باشید

باسلام
تنها یک منزل جز مستثنیات دین میباشد اگر همین یک منزل را دارید باید مستثنیات دین بودن آنرا ثابت کنید

با سلام و درود . منزل مسکونی تا یک واحد جز مستثنیات دین میباشد .

اگر تنها همین منزل باشد مستثنیات دین است و قابل توقیف نیست

بادرودوسلام منزل مسکونی تایک واحد درزمره مستثنیات دین قرارمی گیرد.

بادرودوسلام منزل مسکنی تایک واحددرزمره مستثنیات دین قرارمی گیرد.

سلام عدم سکونت باعث عدم مستثنیات دین است.