پخش عکس مستهجن در شبکه مجازی چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۲ #44772805

میخاستم بدونم حکمش چیه پخش عکس مستجهن در شبکه مجازی و اگر کسی بار اولش باشه چیکار باید کنه
که البته من توسط پیج پلیس فتا هک شدم و گفته خودتو معرفی کن

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جازات انتشار عکس و فیلم مستهجن در فضای مجازی حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات خواهد بود . اگر مرتکب این اعمال را حرفه خود قرار دهد یا به طور سازمان یافته مرتکب شود ، چنانچه مفسد فی الارض شناخته نشود ، به حداکثر هر دو مجازات گفته شده ، محکوم می شود . هم چنین درباره مجازات ارسال این محتویات آمده است که در صورتی که محتویات مستهجن به کمتر از ده نفر ارسال شود ، مرتکب به یک تا پنج میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد .

سلام
برای فعل مذکور به استناد ماده۷۴۲ قانون مجازات اسلامی جرایم رایانه ای حبس از ۹۱روز تا ۲سال یا جزای نقدی از۵میلیون ریال تا۴۰میلیون ریال یا هردو در نظر گرفته شده..
اما دقت داشته باشید پلیس فتا به صورتی گفتید یعنی از طریق صفحه مجازی احضار نمیکند.مراقب سواستفاده ها باشید