اعتراض به رای تجدید نظر چگونه است ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۶ #44769515

سلام
بنده مغازه ای اجاره کرده بودم که پس از اتمام موعد قرارداد ، موجر بخشی از ودیعه را پرداخت کرد ولی مابقی را طبق برگه ای که امضا کردیم قرار بود فردای آن روز عودت بدهد که از این کار خودداری کرد و نهایتا بعد از اینکه شکایت کردم و رای به نفع من صادر شد و پس از یک وقفه چند ساله از طریق کسر از حساب پس گرفتم . در مرحله بعد برای مطالبه خسارت قراردادی روزانه مجددا شکایت کردم ولی رای به بی حقی من داده شد و درخواست تجدید نظر هم که کردم مجددا رای بر بی حقی بنده صادر شد و درخواست تجدید نظر را رد کردند و حکم قطعی صادر شد . و توضیح داده شده بود که چون بخشی از ودیعه در ابتدا پرداخت شده و مابقی نیز با رای دادگاه پرداخت شده و اینکه چون رابطه استیجاری خاتمه یافته ، موضوع از چارچوب قرارداد اجاره خارج شده و بنابراین درخواست بنده رد شده . حال سوال من اینجاست که آیا به غیر از این است که باید قرارداد اجاره تمام شده باشد و موجر ودیعه را در زمان مقرر عودت نداده باشد تا مستاجر برای وجه التزام قرارداد اقدام کند ؟ پس آیا این استدلال قاضی درست است که چون رابطه استیجاری تمام شده درخواست خسارت قراردادی منتفی است ؟ و اگر حق با من است ، با توجه به اینکه رای قطعی از دادگاه تجدید نظر صادر شده ، در این مرحله من باید چه اقدامی کنم ؟چون کاملا واضح است که مابقی مبلغ ودیعه که با تاخیر چندساله پرداخت شده اصلا قابل قیاس با ارزش آن مبلغ در تاریخ اتمام موعد قرارداد نیست .
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدوا قرارداد شما باید مورد بررسی قرارگیرد

سلام در صورت تاخیر در پرداخت ودیعه و پیش بینی خسارت در قراداد باید رای به خسارت صادر گردد

با سلام
مدارک و مستندات شامل آرای صادره و متن قرارداد اولیه نیازمند بررسی است.

با سلام متن قرارداد نیاز به مطالعه دارد