آیا من پول آپارتمانمو با ضرر و زیان از اون خانم میتونم بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۴ #44740644

سلام وقت بخیر من حدود ۱۵ ماه پیش یک واحد اپارتمان خریداری نمودم از یک خانم. قرار لود برج ۱۱ سال ۹۷ تحویل بدهند و روزی ۵۰ هزار تومان بابت دیرکرد دریافت کنم. مبلغ ۱۱۰ میلیون دادم و ۱۵ میلیون موقه تحویل. اما بعد از ۸ ماه پیگیری متوجه شدم ملک به چن نفر فروخته شده. و سازنده کلاهبرداری کرده. من قولنامه در املاک نوشتم و قولنامه کد رهگیری دار از خود سازنده دارم که امضاش نکردم. شکایت کرده ام از هر دو نفر به جرم فروش مال غیر. دادگاه کیفری تشکیل شد و فقط شاهد و سوال بود و دادگاه حقوقی هنوز تشکیل نشده برج ۲ قراره. و من میخوام بدونم آیا من پول آپارتمانمو با ضرر و زیان از اون خانم میتونم بگیرم؟ یا از سازنده؟ و چقد بهم میدن؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود، شما میتوانید هم معامله را فسخ کنید هم ضرر و زیان مذکور در متن قرارداد

سلام
بله میتوانید ثمن معامله به اضافه خسارت وارده را مطالبه نمایید.

سلام وقت بخیر
علاه بر فسخ معامله می توانید مطالبه ضرر و زیان نمایید .