آیا خودم میتونم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۴۸۳ #44715556

همسرم به من پیشنهاد داده که در قبال دادن ۶ عدد سکه و حق طلاق من مهریه ام و کلیه حقوقم را ببخشم ضمن اینکه ایشون دوسال قبل مرا کتک زده و تایید شد و جدیدا هم مرا کتک زده و دیه براش زدن . پیش یک مشاور رفتم گفته که نمیتونی طلاق بگیری عسر و حرج رو برداشتن و طلاق رو سخت کردن
نمیدونم درست میگه یا نه
چکار کنم؟( مهریه من چند میلیارده)

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عسروحرج برداشته نشده شمابامدارک پزشکی که دردست داریدمیتوانیداقدام کنیدواگرازهمسرتون وکالت طلاق داریدمیتوانیدجداشوید

سلام
شما با اثبات شرایط سخت زندگی که همان عسر وحرج باشد از طریق قانون نسبت به تقدیم دادخواست طلاق اقدام کن
درصورتیکه هم سریعا می خواهید طلاق بگیرید پس از او وکالت درطلاق بگیرید تا طلاق انجام شود

سلام، خیر با توجه به این که پرونده ضرب و جرح با ایشان دارید می توانید با استناد به ان بابت عسر و حرج شکایت کنید، ولی زمان بر خواهد بود و تصمیم گیری با دادگاه است. لیکن اگر وکالت در طلاق اخذ کنید به راحتی می توانید نسبت به طلاق اقدام کنید.

درود با طلاق توافقی میتوانید متارکه بشوید عسروحرج برداشته نشده ولیکن کمی سخت و زمان بر است

سلام
قوانین مربوط به عسروحرج برای اخذ طلاق تغییری نکرده ولی بنا بر اقتضای مسایل اجتماعی زمانبر شده ولیکن بخشش مهریه میلیاردی در قبال شش عدد سکه معقول بنظر نمیرسد.

با سلام و ارادت .اگر ایشون محضری به شما وکالت طلاق بدهند می توانید از ایشان جدا شوید ...اما در مورد گرفتن مهریه یا طلاق توافقی موضوع یک مقدار متفاوت است

باسلام درصورتی که وکالت در طلاق از طرف زوج اخذنمایید میتوانید به دادگاه صالحه دادخواست طلاق ارائه نمایید.