تهدید به شکایت چگونه قابلیت پیگیری دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۸ #44701272

سلام وقت بخیر اگه امکانش هست کمک کنید خیلی نگران هستم من امروز توی اینستاگرام به یک نفر که قبل می شناختم پیام دادم و گفتم من شمارو می شناسنم امکانش هست ازتون یک سوال بپرسم طرف مقابل سریع شروع کرد به فحش دادن و گفت من سرهنگ فلانی از پلیس فتا فردا خودتون بیان پلیس فتا یا مامورها می رزن خونتون من تقریبا اون می شناسم اصلا توی پلیس فتا نیست خواستم بدون حرفش چقدر حقیقت داره آیا برای من مشکلی ایجاد می کنه یا نه؟؟

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا تهدید نمودن کسی برای شکایت چیزی نیست که قابل پیگیری باشد
دوما ایشان به شما فحاشی نموده و شما میتوانید بر علیه ایشان ( در صورت اثبات ) اقامه دعوی نمایید
سوما شما جرمی مرتکب نشده اید که بر علیه شما ششکایتی شود
چهارما پلیس فتا از در و دیوار خانه کسی بالا نمیرود و جای نگرانی نیست

اگر موضوع در حدی است که بیان نموده اید هیچ اتهامی متوجه شما نبوده و جای نگرانی نیست .

باسلام.
هیچ مشکلی برای شما پیش نخواهد امد.