نفقه حال از بعد رای قطعی محاسبه می‌شود یا از زمان شکایت؟

پرسیده شده
۳۱ پاسخ ۶۹۷ #44700544

همسرم در خواست نفقه گذشته و حال رو کرده و من به نفقه گذشته و حال محکوم شدم و من تجدید نظرخواهی کردم ، حال رای هنوز قطعی نشده و نتیجه تجدید نظر خواهی هنوز نیومده و زمان این شکایت حدود ۶ ماه هست که در جریانه سوالم اینه آیا من بعد از قطعی شدن رای به نفقه حال محکوم هستم یا این ۶ ماه که پروسه شکایت زمان برده را هم شامل نفقه حال اعلام می‌کنند؟

مشاوره حقوقی نفقه
۳۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام تازمان حکم قطعی به تادیه ملزم می باشید.

با احترام تمامی نفقه را باید پرداخت نماید

سلام بر شما . از زمانی که محرز شود به ایشان نفقه پرداخت نشده است تا زمان اجرای حکم .موفق باشید

سلام تا زمان حکم قطعی مکلف به پرداخت هستید موفق باشید

درود
از تاریخ مطالبه تا اجرای حکم

سلام و ارادت
تا زمان اجرای حکم محاسبه می شود یعنی از زمانی که در دادخواست درج شده است تا زمان قطعی شدن و اجرای آن محاسبه می شود .

با سلام
در مطالبه نفقه ، تا اجرای حکم ملاک میباشد و مدت زمان برای تجدید نظر خواهی نیز مشمول این امر خواهد بود