توانایی پرداخت این سه سکه پیش پرداخت ندارم؛ چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۸۰ #44680004

باسلام بنده با صدور حکم تجدید نظر به پرداخت ۳ سکه پیش پرداخت محکوم شدم البته موقعی که قیمت سکه یک میلیون و پانصد بود قبل از گرانی سکه و شناور بودن قیمت سکه الان بر اثر اختلافاف با همسرم رفته دادگاه و سه سکه را مطالبه نموده و من توانایی پرداخت این سه سکه پیش پرداخت ندارم چیکار میتوانم بکنم چون الان قیمت سه عدد سکه ۴۸ میلیون شده و به هیج وجه ندارم پرداخت کنم چون یک کارگر ساده هستم

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اعسار دهید اگر اعسار قبلا تقدیم شده تعدیل مطرح بفرمائید

با سلام
با تنظیم دادخواستی مبنی بر تعدیل از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید تا با بررسی مجدد وضعیت مالی شما ، دستور بر تقسط دوباره یا کم کردن اقساط گردد

میتوانید درخواست اعسار بدهید

بستگی به وضعیت مالی شما دارد با این تفاسیر محکوم به تقسیط میشود

دراین خصوص شما بایددادخواست تعدیل رااز طریق دفتر خدمات قضایی به دادگاه بدوی که حکم اولیه را صادر کرده ارائه نماید دادگاه بعداز احراز صحت ادعای شما ازجمله باصدور قرار استماع شهادت شهود حکم تعدیل را صادر خواهد نمود وجزءاین راه نمیتوان راه قانونی دیگری را بدست آورد

سلام باتوجه به توروم پیش آمده کشور درقیمت بالای سکه اگر تقاضای تعدیل وتقسط بدین حتما با درخواست تعدیل شما موافقت می شود

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دادخواست تعدیل تقسیط تقدیم کنید