چگونه نسبت به عزل مدیر ساختمان اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۶۸ #44679548

با سلام
بنده در یک ساختمان ۵۰ واحدی در تهران زندگی میکنم
۴ سال است مالکم و ۳ سال ساکن
یک فردی قبل از ورود ما بعنوان نماینده انتخاب شده بود و الان ۵ سال است نماینده است
ایشان فردی بسیار پرخاشگر ، معتاد و دو رو میباشند و هیچگونه شفایت مالی ندارند
حتی در آخرین جلسه هییت مدیره ۷ نفره انتخاب گردید ولی ایشان با کمک دوستان هم کیش خود و هوچی گری و شایعات اقدام به دشمن تراشی بر علیه هییت مدیره کردند و دوباره سرخود جلسه برگذار کردند و با شلوغ کاری و یارکشی های قبلی خود را به عنوان نماینده تحمیل کردند به ساختمان
با توجه به ارزیابی هایی که از ساختمان های اطراف کردیم ، هر کدام موجودی صندوق بالای ۳ میلیون داشتند با توجه به اینکه ظاهر و نما ساختمان هم بازسازی کردند ولی ساختمان ما نه هزینه ای شده نه مشکلی داشته ولی به ادعای ایشان ۵ میلیون هم صندوق به ایشان بدهکار است
اخرین بار ماه پیش جهت تعمیر لوله هزینه شده که ۱.۵ میلیون به ازای هر واحد ۳۰ هزار تومان جمع آوری شد ولی با پرس و جو از تعمیرکار مشخص شد کلا ۴۰۰ هزار تومان هزینه شده و سند سازی شده است
هیچگونه سندی بابت وضعیت مالی و بدهی و طلب ساکنین در بورد نصب نمیگردد ، هیچگونه هزینه ای به اطلاع ساکنین نمیرسد
لطفا راهنمایی کنید چگونه نسبت به عزل ایشان اقدام کنیم
ایشان شخصیت شر و هوچی گری هستند

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر مالکین به هر دلیلی قبل از پایان مدت مدیریت مدیر قصد برکناری مدیر را از مدیریت ساختمان داشته باشند براساس ماده ۱۶ قانون تملک آپارتمان ها می توانند در مجمع عمومی مدیر یا هیات مدیره را منعزل کنند البته باید تقصیر و کوتاهی مدیر احراز گردد تا این اختیار را داشته باشند و پس از منعزل کردن وی انتخاب دوباره انجام می شود .
همچنین باید دانست :
عزل مدیر ساختمان باید با رضایت بیش از نصف مالکین انجام شود. در هر حال مالکین باید حضور داشته باشند و تصمیم گیری کنند.