با همه این مدارک باز هم چون طلاق از طرف زوجه محسوب میشه حق و حقوقی بهم تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۴۵ #44657360

سلام من همسر دوم مردی هستم که ۶ سال با اطلاع همسر سابق و خانواده ها با ازدواج رسمی زندگی میکنم که به دلیل مشکلاتی ایشون تازه در حال طلاق توافقی با همسر اولشون هستن.متاسفانه زندگیم در حدی به مشکل خورده که میخوام بنده هم جداشم و مدارک قوی به دلیل اعتیاد عدم نفقه دست بزن و ...برای اثبات به دادگاه جهت درخواست طلاق دارم.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مهریه در هر صورت می بایست پرداخت شود

در حال حاضر رویه قضایی این است که همینکه با همسر زندگی میکنید قرینه بر این است که نفقه یتان پرداخت شده بنابراین حکم به نفقه ایام گذشته پرداخت نمی شود که به واسطه آن بتوانید عسر و حرج را ثابت کرده و طلاق بگیرید.
اعتیاد همسر اگر ثابت شود می تواند از مصادیق عسر و حرج باشد
اگر بابت ضرب و شتم حکم کیفری یا نامه پزشک قانونی یا لااقل صورتجلسه ۱۱۰ داشته باشید کمک می کند عدم تامین جانی را ثابت کنید
شهادت شهود مبنی بر بدرفتاری و سوء رفتار و آزار روحی و جسمی موثر است
و در نهایت همه چیز به نظر قاضی بستگی دارد

حق و حقوق مالی زوجه به قوت خود باقیست و با اثبات عسر و حرج می توانید طلاق بگیرید

با سلام، طلاق شما ربطی به مهریه شما ندارد تعلق می گیرد

سلام و درود
اگر بتوانید عسر و حرج خود را در دادگاه ثابت نمایید، کلیه حقوق مالی شما پرداخت خواهد شد.

با سلام. در صورتی که مدارک شما جهت اثبات عسر و حرج کافی باشد طلاق شما پذیرفته می شود و حقوق مالی شما پابرجا خواهد بود. اگر طلاق از ناحیه زوجه پذیرفته نشود و ناچار به طلاق توافقی شوید، در ان صورت است که برای طلاق از دریافت حقوق مالی دست می شوید.

سلام
با شرایط گفته شده در صورت اثبات جای نگرانی نیست.