آیا خانم می‌تونه درخواست طلاق بکند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۵ #44651921

با سلام
سوالم اینه که اگر روابط زناشویی بین زوجین دو بار در سال باشه ایا خانم می‌تونه درخواست طلاق بکنه اقا ادعا میکنن که خیانت در کار نیست بیمار نیستن خود ارضایی هم نمیکنن منتها من واقعا ذهنم درگیره شک دارم که خیانت در کار نیست در ضمن من یه بچه دو ساله دارم نمی‌دونم واقعا خب بیمار نیست خیانتم نمیکنه راضی به درمان هم نیست میگه سالمم من چطور میتونم ثابت کنم روابطی نداریم و جدا باید بشیم مرسی از راهنماییتون

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام میتونید طلاق عسروحرج مطرح کنید.

دادخواست طلاق به استناد عسر و حرج بدهید و در دادگاه این مشکل را مطرح و درخواست ارجاع به پزشگی قانونی بدهید

باسلام
میتواند دادخواست طلاق به جهت عسر و حرج و اثبات امر در دادگاه اقدام نماید

با سلام
دم توانایی نعوظ از موارد فسخ نکاح است در این صورت زوجه حق دارد از دادگاه درخواست طلاق کند. عدم توانایی نعوظ تنها محدود به دوره عقد نیست یعنی حتی اگر بعد از زمان عقد برای مردی این مشکل به وجود آید و در دادگاه ثابت شود، زن می‌تواند از دادگاه درخواست طلاق کند.