آیا شکایت کیفری شامل حال پشت نویس میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۹۳ #44649502

باسلام
دوست من یک فقره چک که از مشتری گرفته بابت فروش جنس در بازار خرج نمود و پشت آن را نیز دو امضا با عنوان واگذار نمودم را انجام داد. چک در وجه ایشان هم نبود یعنی نه دارنده چک نه صاحب حساب بود چک برگشت خورده و صاحب حساب متواری است و شخص بازاری در دادگاه حقوقی از صاحب حساب و ظهرنویس شکایت نموده حال وکلای محترم
مبلغ چک روز بعد از تاریخ چک برگشت خورده و بعد از ۶۰ روز اقامه دعوا شده و ذکر عنوان چک به اقای فلانی واگذار گردید ایا بازهم امضا کننده پشت چک مسیول پرداخت است بلتوجه به قانون ۳۱۵ تجارت.
باتشکر از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ظهر نویس در این فرض مسئولیت کیفری ندارد و فقط صادر کننده مسئول است.

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید ظهر نویس مسئولیت حقوقی بر عهده دارد مسئولیت کیفری ندارد

ایشان دارای مسئولیت حقوقی می باشند و مسئولیت کیفری ندارند.

در اینجا ظهرنویس مسولیت کیفری ندارد اما دارای مسولیت حقوقی می باشد

با درود
شکایت کیفری علیه ظهرنویس قابل طرح نمیباشد و فقط صادرکننده چک در فرض اثبات مسوولیت کیفری دارد و میتوانید علیه ظهرنویس طرح دعوی حقوقی نمایید.

مسئولیت کیفری ندارد
مسئولیت حقوقی دارد

خیر ظهر نویس مسولیت کیفری ندارد و لی حقوقی دارد